Auto huren op Bonaire

Als je het eiland Bonaire lekker vrij wilt bezoeken heb je een auto nodig. Als je tijdens jouw vakantie echte vrijheid wilt hebben dan kun je het beste de auto huren vanaf het vliegveld. Dan bespaar je ook de kosten van een taxi!

Autoverhuurbedrijven op Bonaire Airport

Welke bedrijven zijn er allemaal actief op het vliegveld? Dat zijn er niet heel veel; als je de terminal uitloopt en een beetje naar links maar ook rechtdoor loopt, zie je tussen de parkeerplaatsen een Car Rental Gebouw. Hier zijn een paar autoverhuurders te vinden zoals Avis, Budget, Hertz, Everts en Pays-Bas. Ook voorbij het vliegveld zijn nog een aantal andere verhuurders te vinden zoals High Five Car Rentals. Deze bieden vaak een gratis shuttle aan naar het parkeerterrein waarop de auto’s van die verhuurder geparkeerd staan.

Online vergelijken en optimaal verzekerd

Trekt bovenstaande jou? En maakt het eigenlijk niet zo veel uit waar je de auto huurt? Dan kun je het beste een auto huren via EasyTerra. Je bent altijd optimaal verzekerd en je vergelijkt de verhuurders online op klasse \ prijs. Er is verder een Nederlandse klanten-service waar je terecht kunt met vragen. Er zitten geen addertjes onder het gras!